Today hangout.

Views
Okay today hangout will wear cookie monster dress. It kind look like chidish but whatever lah. Janji I like it. but baju ni kind besar tak nmpak my body shape lah Aww. Biar lah sbb aku dah tak ada baju nak pakai nmpak baju cookie monster hah pakai saja lah lantak lah lawa ke tak lawa haha xD

Want to see my cookie monster T-shirt ? Sure why not :)


It look like this but actually kepala dia bukan kat tengah but kat bawah baju dia nmpak smpai cookie monster punya pinggan and baju berlakang ialah baju berlakang cookie monster haha xD

No comments: