Si beila :)

Views

Okay guys today post I pun tak tahu why tertiba tangan ni suto sendiri menaip. Ahaha cewah cover line nmpak Shin :P . Actually I dah tahu wujud beila ni since I kawan with anna kadang-2 nmpak juga wall beila with anna ni but Maklum lah I shy shy segan nak add so I pun buat tahu tahu.

But I ni mmg rajin BW so I pun follow lah blog dia right ? And blog dia pun menarik and awesome to yg menyebabkan I follow blog dia hee :P Beila terbaca ni jagan terharu smpai nangis. Tissue tak ada tahu kena jaga alam sekitar :p

So sejak kemarin kud if tak silap I berani kan diri ni menadd orang cause I ni nk add org ssh kang org to tak confirm mine requests buat semak jah nnt right ? So I berani kang diri add dia but tak ku sangka dia confirm juga requests aku ni haha terharu smpai nangis cewah :P

Okay lah setakat sini saja saya post about Beila ni dia pun separuh kak aku juga sbb dia tua dari aku xD haha sorry yeah :) So I baru kenal saja dia hari ni but mmg dah rasa mcm rapat berpuluh tahun

Beilia Iloveyoudamnmuch


No comments: