Contest blog paling WONDERFUL

Views
Guys, I'm going to join this contest even I don't have any WONDERFUL blog:n: but I really feel happy:face17: for this contest don't get it why. Maybe cause that WONDERFUL word it look so perfect for me ( I'm not mean I look perfect ) Eh eh wait a minutes what am I talking about haha just ignore it xD :face30:


  1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
  1. Blogger perempuan atau lelaki pon boleh join.
  1. Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
  1. Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
  1. Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
  1. Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
  1. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  • Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay?

    2 comments:

    Nadia Johary said... [Reply to Comment]

    Heyy,..thanks for joining this contest,..wish u all the best and good luck yea!! XD

    Shin 欣倪 ♥ said... [Reply to Comment]

    Thank you so much <3