Remake letter.

Views
Okay hey guys, how have you been? I'm pretty well here :) . Okay as you saw on top the title post. I tulis semula surat kemarin yg I ada post nak drop down chinese subject right ? But I remake letter to cause cikgu kata kena surat rasmi haha I time to tulis mcm to mn ada mcm surat rasmi haha. Than I buat semula lah balik-2 skolah terus dgr kata my dad going back to his hometown sarawak I pun cpt-2 on PC write surat rasmi to. my dad doing 2.30 pm I balik kul 2.05 cpt-2 tulis sempat juga akhirnya. Haha than bgi my dad sign habis contohnya :)


Ni lah surat to haha okay I tahu dia sgt sgt rasmi :P


Surat atas ni bukan tulisan I okay haha tulisan cikgu I. dia yg ajar I mcm mn nk tulis surat rasmi. Hey yo shin U ni berlajar dkt skolah berapa tahun dah but still tak reti tulis surat rasmi. Haha I reti jah surat tidak rasmi :P

Whatever pun thank dad for the sign. Good luck at there :)




No comments: