Contest best photo of me

Views
Okay so today I'm going to join a contest actually I'm not really sure about which is my best photo haha xD So what make me join this contest ? Cause winner will own a beautiful clothes Omg. I'm so jealous even dapat number 2 , 3 , 4 or 5 I'm so happy but dapat shawls lah I bukan muslim untuk apa shawls to ? haha tak apalah join saja lah tak salah pun right ? Cause I never win any contest before this. But start this year I'm trying to join some contest. Haha nak rasa kemenangan lah dikata kan so let's start it babe :)


Rules
1) Title Entry : Contest Best Photo of Me by Yqnq Ellyana
2) Letak banner kat atas dalam entry/sidebar korang..link terus ke blog Yana oke
3) Sertakan 1 gambar korang yang korang rase paling menarik
4) Ceritakan cket pasal gambar tu
5) Folow blog Yana dan LIKE page Yana kayh
6) Tag 3 orang kawan anda..make sure diorang tahu pasal contest nie kayh
7) setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. Yana akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8) Tarikh tutup contest : Akhir bulan6


Gambar apa nk guna untuk join ? Jeng jeng jeng :)


Tag to all who view this post. Join it :)

No comments: