Pencarian untuk bloglist transparent -mashi

Views
Follow this blog for more information Mashi

Rules time .

1. Buat satu entri yang bertajuk " Pencarian Bloglist Untuk Blog transparent-mashi "
2. Letakkan banner mashi yang diatas ni dalam entri 2,wajib k
3. Kalau rasa nak follow mashi ok je.. :) , nnt mashi follow balik
4. Linkkan entri anda dekat sini semula.. =Tinggalkan URL anda di ruangan COMMENT yang ada kat bawah tu.senang nak pilih
5. Mesti Tag 3 blog dan pastikan mereka tahu. wajib

:: Kalau korang x tahu nak tulis apa dekat entri 2, just copy paste yang ni pun dah ok.
:: Mashi akan memilih 20 blog untuk dijadikan bloglist mashi, senang cikit nak follow up kan..
:: Mashi selaku ketua pemilihan. Blog yang terpilih akan diberikan review oleh mashi :)
:: Ada gift tau, rugi kalau x join :)
~ 5 blog bertuah daripada 20 yang terpilih akan menerima topup Rm 5 -maxis,digi,celcom.

Tag for all who view this post Thank you !!

No comments: