Freebie : Border forms

Views
So today I'm going to share with you guys border forms.

This border forms you can use it in title post or sidebar :face57:


-moz-border-radius-bottomright: 50px;

border-bottom-right-radius: 50px;


-moz-border-radius-bottomright: 50px 25px;
border-bottom-right-radius: 50px 25px;

-moz-border-radius-bottomright: 25px 50px;
border-bottom-right-radius: 25px 50px;

-moz-border-radius: 1em 4em 1em 4em;
border-radius: 1em 4em 1em 4em;

-moz-border-radius: 25px 10px / 10px 25px;
border-radius: 25px 10px / 10px 25px;

-moz-border-radius: 35px;
border-radius: 35px;


Nice to see nice to see to. But not nice to be a copy cat right ? :face76:

Credit to :Putryy Nasuha

14 comments:

yana said... [Reply to Comment]

paste kat mane?

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@yanaYou bleh paste at post title or sidebar. You just search balik code title post and cari border to. Than delete it and paste it .

offial wife of KIM HYUN-JOONG :] said... [Reply to Comment]

tak faham lah shin.paste kat mana ni?

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@offial wife of KIM HYUN-JOONG :]

Contohnya mcm u punya title post to kan border dia ada salah satu dlm size border ni , u just cari balik code yg agak sama dgn code dlm border ni then remove and paste kan size border yg u nak .

offial wife of KIM HYUN-JOONG :] said... [Reply to Comment]

asal tak jadi ekk

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@offial wife of KIM HYUN-JOONG :]Boleh punya , u nak guna untuk apa ? Sidebar ke title post ?

offial wife of KIM HYUN-JOONG :] said... [Reply to Comment]

both

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@offial wife of KIM HYUN-JOONG :]u cari code yg agak same dgn code code kat atas to , then u copy code border yg mn u nak then paste saja :)

Ira Syahirah said... [Reply to Comment]

Thanks Shin , dah menjadi

blacky ;D said... [Reply to Comment]

tak pahaaammm T.T

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ira SyahirahWelcome beb <3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@blacky ;DHaha I pun taktahu nak explain mcm mn :)

NajwaRahman said... [Reply to Comment]

thank you. menjadi lah. appreciate it.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@NajwaRahmanGood then :)