How to be a successful blogger ?

Views
How to be a successful blogger ? Any idea for it ? I'm so jealous bila tengok blog orang kan to dia follower beribu-ribu . Omg I want to be like them and entry pun menarik menarik semua. Jealous kan ? And blog pun simple begitu tak over sangat. Biasalah dia orang ni dah cukup remaja and matang dah. I ni still in childish wayy haha still cute icon semua ni haha. Boleh buat macam mana kan ? Dah name pun tak matang lagi otak ni. Antara blog yang I suka visit ialah

Blog dia kebanyakan entry write in english , suka suka suka boleh berlajar sikit english yang that I never see or read before. and I know lah my english such haha but I will try my best to improve it. Dia pun boleh kira model juga lah, and the most important thing yang she when Hana Tajima high tea party before this . Omg jealousnya nak juga haha. Maria ni I tak pernah wall or chat pun dekatt facebook just suka baca blog dia saja haha.

Her blog awesome to tapi blog dia pinky haha. Maybe she like pink I think. Her blog pun sometimes ada bagi tips tips for jaga muka lah and more lah . Yuyu ni pula I pun tak pernah lah chat or wall with dia dekat facebook but suka tengok blog dia to saja haha

Lyssa ni kawan I lah I kenal since at myspace dah. But time kenal dia , dia tak main benda blog ni and dia free hair muka comel begitu saja. Suka suka suka . But now since zaman facebook hah Lyssa ni berubah dah mula masuk dunia blog and mula bertudung. Wahh comel dia bertudung. And bila dulu I tengok blog dia . Omg I was like shocked , and I say " is this Lyssa ? " haha .

Semua blog I yang I visit semua dah habis sekolah menengah , maybe I pun kena tunggu habis sekolah menengah baru boleh jadi macam mereka kud haha xD

No comments: