Contest : Bibir seksi tak seksi ?

Views
So today I'm going to join this contest , sound cool right ? Haha so let start it :face56:

Rules and regulation :n:

  • Sunat add scha and syera punya fb for more details (click for auto-open fb acc)
  • Girl sahaja yang boleh join :)
  • Buat satu entry tentang kontest ni, then jangan lupa tempek banner nih sekali :)
  • Hantar link entry dekat comment kontest scha or syera yea. jangan send tempat lain pula
  • Pertaruhkan satu sahaja gambar yang anda rasa bibir anda seksi (gambar sendiri tauu)
  • Tulis lah sikit 2 atau 3 ayat kenapa anda rasa gambar yang dipertaruhkan
Tarik tutup : 16 July 2011


Gambar yang I guna untuk join contest ni. Jeng jeng jeng xD :face46:


What reason make me pick this picture to join this contest ?

Cause I rasa dalam gambar ni mulut I yang tebal besar itu sangat sexy and plus plus mucung and merah merah macam cili padi pula to , haha nampak lagi sexy kan kan kan ? xD Jangan jealous tahu tahu tahu ( Okay perasan haha xD :face73: )


And syarat to tak tulis nak tag but I kat sini nak tag kepada all follower saya yang mempunyi sexy lips :face76: