Da best memory Contest

Views
So today I'm going to join this awesome contest . It call " The best memory contest " what special about this contest :s: Cause you can story and put your picture and the picture is about your wedding , birthday part , holiday or whatever you can just story it and upload it in your entry so let start it babe emoticonnajwa01



Syarat-syarat penyertaan


  • korang mestilah follow blog kami bertiga ni..supaya senang nak mengetahu info terkini mengenai contest. Ct Aja , Shiema Sufian and Zie
  • Tepek banner kat bawah ni dalam entry yang bartajuk "Da Best Memory Contest" dan linkkan ke salah salah satu blog kami..
  • Letakkan sekeping gambar yang bagi korang mempunyai memori yang korang tak kan lupakan. sekeping je tau! Then, korang ceritalah sikit mengenai gambar tu.
  • Tag kan 2 orang kawan-kawan korang dan pastikan diorang tau yang diorang di tag okay
  • Bila dah siap jangan lupa tinggalkan link di comment salah seorang dari kami..
Contest ini berlangsung
8Jun -8Julai 2011


The most memory picture for me is.

(Sorry gambar edit cause gambar orginal nampak gelap , even edit pun I nampak buruk . Okay ignore my ugly face please ? Thank you !! )
Actually I nak letak gambar I with my family lagi banyak memory with my family. But I cari gambar tak ada lah haha so I just upload lah about my friend. Her name is Fyera , and first time meet dia time ni dulu tak pernah meet dia add I dekat facebook and we didn't talk with each other at all. First jumpa dah rasa macam best kawan dengan sesama lain. Hee dia baru form2 macam tak percaya kan ? Mature gila macam I lah form3 orang kata macam dah form5. Grr haha. Iloveyousomuch Fyera:n:

Tag to : All my follower , cause you all pun mesti ada memory right ? Kbaiii :face69:



No comments: