I have cool stuff contest

Views
I want to join this contest lah . Serious hadiah mmg gempar gila siot . If menang 3 hari tak makan pun tak rasa lapar ( agak melampau :P ) haha . If I menang contest ni boleh bayar duit hutang mama I haha . So let start it :1:
I join Kategori yang ke pertama :
1: Untuk blogger wanita ( Aku yang akan pilih pemenang nya & tak memerlukan like/vote)




Rules and regulation / syarat-syarat
1 : Sila lah follow blog aku yang tak seberapa , bukan apa senang aku nak checkout korang blog. Lepas habis contest ni if korang nak unfollow pun boleh .

2 : Korang upload / send gambar korang dekat SINI , like dulu page tu okay . Letak link blog korang kat caption photo tu .

3: Letak gambar banner contest kat sidebar blog korang , link kan kat blog ni tau . Buat satu entry pasal contest ni . Contoh : 'Aku nak masuk contest ni sebab aku nak hadiah ' Then entry korang tu letak jugak banner gambar ni dan link kan jugak kat entry ni . Link kat kan ENTRY ni tau bukan BLOG ni. Tak faham tanya ye .

4 : Korang boleh hantar berapa banyak pic yang korang nak asalkan tu adalah gambar korang sendiri beserta dengan barang yang korang rasa cool , best or korang sayang barang tu .

5 :Tag 2 orang kawan blogger korang

6:CONTEST NI BERAKHIR PADA 1 SEPTEMBER . Sempat la korang kumpul vote . Hi-hi


I akan join contest ni dengan mengunakan 2 gambar. So let start it :face72:

First cool stuff



Hah dua gambar di gabungkan cause gambar first to tak nampak sangat domoku and my cheap phone. :10: . Then I decide upload kan 2 gambar lah so haha so sorry for my mistake. Kayy so mesti tertanya-tanya kan ? apa yang cool stuff dekat gmbr ni . Hah itu domoku and my cheap phone to lah. Why I rasa cool ? Cause semua orang like domoku kan ? So macam biasa lah . About cheap phone to hah bagi you all mesti tak cool. but for me cool cause apa ? Name pun cheap phone bila rasa geram and tension baling saja phone bkn rosak pun to yang best hahahhaha :face12:


Second cool stuff


Hah ni phone bintang mana pula muncul ni haha. Ni Iphone4 lah ceh ceh nak showoff sat Iphone4 ni xD . Actually I didn't own this Iphone cause this belong to my papa. Sebab apa I rasa cool stuff ? Name pun Iphone mcm-2 function lah ada right ? Haha so itu saja lah setakat for Iphone kang over pula :face18:



Tag for : all follwer lah cause semua orang ada cool stuff hee enjoy this contest guys emoticonnajwa01

No comments: