New header

Views
So hello guys nampak right my blog have some changer . Sorry lah kali ini blog saya nampak agak semak. Actually header to kawan saya ( Njha ) yang edit. I tak ada niat pun suruh dia edit but I nampak blog dia punya doodles , boleh I tertulis suruh dia edit. Haha Shin menjadi blur bila nampak doodles yang cute cute begitu. Serious even nampak macam cara budak kecik tengah melukis. But comel gila. That what I want. Than tertulis suruh edit dia pun macam okay no hal. I pun macam shocked lah right . But ada juga rasa menganggu dia saja. But bila suruh dia edit header nampak lawa. But tak padan pula with blog ni than suruh dia edit top and owner story tutorial to lah. Than baru nampak sepadan , than yang copy right to dia tak berapa pandai. I pun tak berapa reti guna fonts yang dia bagi to. So I decide to delete that picture lah. Haha but nampak macam simple terlebih but its okay maybe tak ada rezeki right .

Nak tahu siapa itu Njha ? Ni dia

Comel begitu right ? Jealousnya saya with kecomelan yang dia ada. Nak juga. Haha Shin menjadi gila sekali lagi.

Note for Njha : Sorry suruh you menedit header semua to. And background kita pun macam sama. Blog pun dah macamsama. So sorry. I bukan nak copy you okay. So jalan salah faham. I just taktahu background mana yang sesuai with doodles to so I decide pilih yang colorful bila pilih nampak pula blog kita macam sama. So I'm so sorry okay beb ? :)

No comments: