Tension plus Imissyousomuch

Views
So hello guys , today post ni agak personal sikit cause ini tentang saya lah okay ? Actually apa yang membuat saya sedih and rindu ? Ada ini , orang to sanggup tinggalkan I seorang dekat sini. Kononya kata pindah but taktahu lah betol ke tak , but harap sangat lah dia to tak melawak dengan I benda ni. Sebab benda ni I menangis lah but tak lah teruk menangis to , menangis sebab dia nak tinggalkan I. Bukan tak percaya but dia ini suka melawak dengan I kadang-kadang to yang membuat I rasa pelik dengan kata-kata dia ni. Than kata apa tahun depan baru dapat jumpa hmm.

But seriously lah Imissyousomuch ♥ ♥ Hmmm

Dia tak pakai phone sudah , Hmm sim to kononya bagi dekat anak menakana dia to.Than if ada apa-apa pun kita just boleh msg or chat or wall dekat facebook SAJA .Hmmm Weyhhhh , sampai hati tinggalkan I seorang-orang. Bila I dah mula happy dengan kehidupan yang I ada. You juga kan nak tinggalkan I seorang-2orang dekat sini.

P/S : Biy cepat lah balik. I miss you so much lah. Miss time you kata you miss I cewah dengan penuh perasaan. Serious nak tergelak bila time to. Rindu you kiss pipi I. Rindu pegang tangan you. Rindu time tidor dekat bahu you. Rindu semua lah tentang you.

No comments: