Yanasensei’s Giveaway!

Views


What is love ?


For me love is something special , you all
percaya
tak love ini ada kekuatan ? For me I percaya , benda
love ini bagi I memang
susah nak explain what is call love. Ramai yang tahu
cinta and ramai juga
yang tahu sebut perkataan cinta , Tetapi you all tahu ke
apa maksud
perkataan cinta ini ? Cinta itu suci , mulia , benar and ada
kekuatan. Cinta
itu sudah ada bila dilahirkan , kita cinta semua benda yang di
sekeliling
kita. Kita cuba nak dapat cinta yang 100% perfect. Semua orang tak
nak cinta
yang OKU , sama macam saya juga. But benda cinta ni tuhan yang tentu
kan
bila you all ada jodoh memang akan temui cinta sejati. Tetapi Cinta
kekeluagaan akan kekal buat selama-lamanya. Without family without use
Without
your mom without use to. So hargai lah benda yang di sekeliling
kita.

I love my God
I love my family
I love my teacher
I love my friends
I love my boyfriends
I love all people that always stand beside me and support me for
always


Tag for all my follower and blogger user. Sebab I percaya you all pun ada perasaan cinta Thank you :face9:

4 comments:

yanasensei said... [Reply to Comment]

thanks for joining ya. good luck! :))

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@yanasensei Thank you :) Hop so to <3

nazira said... [Reply to Comment]

hai..gud luck k..hu3..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

Shin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@nazira Thank you beb :)