Contest and Lucky draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty

Views
Okay aku join giveaway lucky draw to saja , lah if nak join contest yang like like gambar to susah lah kena promot semua dah lah I jenis tak pandai promot aduih mesti kalah nanti buat malu saja :( #haha.

For more information you all bole ke SINI ,  cause contest and lucky draw ni tak ada banner lah .

Rules and regulation <3
1. Like this fans page dulu kat SINI .

2. Buat satu enteri yang bertajuk " Contest and Lucky draw by ❤iMp3rf3c+ wi+th0ut u ❤ and Facy Beauty "

3. .Sila copy entri ni and masukkan dalam entri anda5. sila letak link ni http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/07/contest-and-lucky-draw-by-imp3rf3c.html dalam entri tadi6. tinggalkan link entri anda tadi di ruangan komen .

Harap-harap sangat lah I'm the lucky one nak sangat menang loves shape double ring and vintage owl necklace to . Benda yang dari dulu dah teringin nak sangat but susah nak cari dua benda ni .  Taktahu kenapa kawan I senang saja cari but I susah ohhh. Aduih so harap-harap lah I dapat menang dalam giveaway lucky draw ni.


God bless me please <3 

Tag for all follower saya yang comel molek and handsome macho :)