Contest : Photo paling kawai

Views
Aku join contest photo yang ni , But aku first aku nak tanya , Aku kawai ke ? Haha setahu aku tak pun xD. Aku just manusia biasa yang di cipta oleh tuhan saya :)



Rules and regulation .

1. Korang wajib follow blog mr domo, kalau tak automatic tersingkir.
  
2. Buat satu entri pasal contest ni "contest photo paling kawai"
  
3. Letak banner contest ni dalam entri, dan letak gambar korang yang paling kawai. Make sure pakai baju raya, oke ? Tak nak ponn takpe.
  
4. Tag 2 orang kawan, pastikan diaorang tao.
  
5. Coment penyertaan korang dalam entri ini.
  
6. Like page mr domo

Gambarnya I nak guna for join this contest is , jeng jeng jeng .

1

2

3




( Sorry domo tak nampak sangat , and bukan berbaju raya . Jarang pakai baju kurung cause I chinese actually  :)

Gambar saya bersama domo kesayangan ku , Abaikan phone murahan itu xD . Btw sorry upload sampai ke-empat gambar untuk join contest ni .

Nak cerita sikit about domo ini , bole kan ? To pun if tuan contest nak baca lah Jyeah ;

Okay tujuan saya suka kat domo cause macam biasa lah comel and mempunyai gigi yang serupa macam harimau . Gigi aku pun dah ada macam domo sometimes cause tajam juga  gigi I ni xD . Okay I beli domo to time at jusco kedai ' love story ' and harganya Rm4.90 mahal juga #maklum lah orang miskin that why kata mahal . Start suka domo time I form2 , start beli barangan domo ime form3 . Okay that all nak story about domo .

Tag : 
Amylia
Fara

6 comments:

mr domo said... [Reply to Comment]

Shin, tengs sebab join.
mr domo dah baca dah.. woowooo !
kedai LOVE STORY ? kat pinang kan ?
btw, mr domo study kat matrik pinang. ^^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@mr domoWelcome saja .
A.ah kat penang jusco perda .

Oh yeke ? Taktahu pula yg mr domo study at penang . :)

miszfazierra said... [Reply to Comment]

cutenyaa . gud luck !

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@miszfazierraCute ke ? Tak pun , biasa saja :)

saia said... [Reply to Comment]

waahhh , cute :D gud luck akak (;

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@saiaThank adik comel <3