Omg tomorrow is ramadhan .

Views
So tomorrow is ramadhan senang kata puasa lah jyeah , so ramai juga post about ramadhan ni . Even though I'm not muslim or Malay . I Chinese but tak salah right post about ramadhan and ucap selamat berpuasa to my malay friend and buddy ?


Okay so nampak gambar yang diatas ini , agak menarik bagi aku . That why I post this picture and my entry . And kepada umat muslim kat luar sana and kepada friend friend ku yang beragama muslim ini . Saya Cynthia kat sini ingin menucapkan selamat berpuasa and happy ramadhan kepada semua yang beragama muslim . Harap rezeki masuk banyak . LOL 


Setakat sini saja lah yang post about ramadhan ni , tengok lah if rajin I pun ikut sekali lah budak sch aku berpuasa sekali . If puasa ada kebaikan juga iaitu baik untuk kesihatan and if nak diet hah puasa lah cara terbaik untuk berdiet and kurus badan :) 

No comments: