Happy birthday babe (:

Views
Hello guys , today post is special for my sister Yana . Because ? Today is her birthday ,






( gambar kat atas ni kecuali yang bertudung to orginal yang lain I yang edit ( nak show off sat xD )

So sys just want to say happy birthday , I love you so much kita jadi pet sibling dah agak lama dah since zaman myspace lagi , but sejak menjak ni sys sudah rarely say ' hai ' to adik . Semacam dah lupa adik saja , maybe sebab atas ke-egoaan sesama lain or maybe sebab atas kesombongan kita ni # hahah xD merepek sudah adik ni . Adik pun don't know but so long you still my good sys , Iloveyousomuch <3

6 comments:

said... [Reply to Comment]

soo sweet..

^__^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Thank beb <3

yana barney said... [Reply to Comment]

adikkkkk :p . thanks sayangg. ala asal ckp camtu ? grrrr, mane ade la akak just busy dgn class dan kerja la sayang. haiyoo. ape punn tak lupakan adik tauu. loveyouuuu

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@yana barneyHee , Okay kak Iloveoyoumore <3

yana barney said... [Reply to Comment]

ahhhaa, dont worry akak still engat adik laa :). hahaha tau tau sayang .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@yana barneyhaha yelah kak oit <3