I have hater -- I feel pround xDDD

Views
LOL -,- terima kasih atas nasihan anda .



Kau mesti pernah makan babi kan ? Grr haha --

Okay saw it right the print screen that I print out ? What the reason I print it out ? Cause I nak post kat facebook kat blog kat mana-mana saja untuk orang tahu bertanpa kurung ajarnya minah/jantan ini. Nampak sangat yang kau ni public , cause ?

Cara kau sungguh kurung ajar kesian mak bapa kau lahir kau keluar dengan muka ada kaki tangan semua ada #maybe but otak tak ada and attitude pun tak ada -- . Why kau nak jadi hater aku ? Tujuan apa ? For what ? Syok ? Best ? fun ? hot ? public? Serious lah if betol pun kau hate aku tak perlu buat benda bodoh macam ni lah okay ? Nampak sangat low class and public .

To my hater yang comel molek / handsome kacak : Aku tahu kau tengah baca entry ni  !  ! ! Please if you really hate me , don't do this ? Just face to face with me that the most easy way to let you feel comfortable daripada u maki I dekat formspring and shoutbox for what ? Bukan rasa syok pun u marah at Formspring or Shoutbox , betol tak ? So if boleh tunjuk lah link facebook ke blog ke twitter ke or what-ever lah Jyeah ? Don't be a coward please ? Aku cakap elok-elok ni okay ? Aku tak nak sampai terlepas ayat macam @#%^&*(*^%$#%&&**& , faham kan what I mean ? I percaya you seorang manusia yang boleh faham Bahasa Melayu kan ? #Tertiba cakap elo-elok pula I ni kan ? Tak macam Shin yang dulu haha xDDD

So please okay ? Stop your stupid action . Kbai --

Comment lah Jyeah if dah baca entry post ni . Thank guyss :) 

10 comments:

shyikin said... [Reply to Comment]

manusia mmg macam tuu .. dia ingt dia dh cukup bagus la tu .. mulut serupa loji kumbahan .. ish3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@shyikinTo dia ayat hebat lagi dari I haha :P

namivamp said... [Reply to Comment]

racist much i guess ;) just ignore the haters,they just lonely ppl. >.<

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@namivampHaha Jyeah I will don't worry . I'm okay and thank :) <3

miezah said... [Reply to Comment]

be cool dear ..
mreka saje jer tuu ..
btw first i jumpa blohher chinese ..
keep it up babe ! ^_^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@miezahHaha really ? Thank beb for the advice <3

Rwra Simpson said... [Reply to Comment]

org tak ada otak, memang macam tu. dia ingat dia bagus lah boleh malu kan orang -,-' Jadi anon boleh lah. you chill je kay :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Rwra SimpsonHaha mmg pun memalukan agama sendiri saja. Btw thank you :)

ⒶⒾⒹⒶⓃ said... [Reply to Comment]

my comment is - gile agaknye orang tu.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@ⒶⒾⒹⒶⓃBkn gila saja sah sah dia gila xD