What mean ' terawih ' ? What mean ' sahur ' ?

Views
Hah saw the title right ? Cause ternampak banyak orang tweet at twitter example ;

Tak terawih ke ?

Esok jangan lupa sahur ?

Hah something like that lah . Then tadi tweet at twitter I tulis " what mean " terawih " what mean " sahur " ? Then tak ku sangka ada juga orang reply haha tak percaya ? Hah tengok gambar berikut ini :)

Hah saw it ? By the way . Thank kawan-kawan and follower follower twitter ku yang sanggup bagitahu apa maksud " terawih " and " sahur " . Sekarang baru ku faham . Haha berlajar pasal agama orang lain pula I ni .

Tunggu lagi berapa bulan nak berlajar pasal agama hindu pula . 1MALAYSIA sungguh jyeah CynthiaShin ini .

4 comments:

FazleanaRoslan said... [Reply to Comment]

yeah. 1 Malaysia sungguh :D haha. thanks btw. ade I. haha.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@FazleanaRoslanHaha , harus lah jyeah welcome <3

aiman fanboy k-pop said... [Reply to Comment]

haii...laahhh..org china rupanya...cute3!!heehee....bagus..tambahkan ilmu pengetahuan tuh....yg pnting hormat menghormati bangsa,pendirian,budaya , dan agama org lain tuh mesti ada...kan???satu malaysia.....itu yg kita mahu!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@aiman fanboy k-popChina ? China to name tmpt lah , Chinese baru betol haha :)

Jyeah betol to but now kebanyakan orang dah join politk semua yang macam perhimpunan haram to aww.