"about me" contest by aisyah

Views

So today hari ini saya joined contest ini , and saya ada janji dengan owner contest ini untuk jadi salah satu peserta contest dia if menang tak menang to I don't know lah jyeah ? haha


 
Syarat-syarat :
 1. follow blog ini (suka hati tp make sure update ngn apa2 pengumuman)

2. dalam entry contest tu nti, paste-kn banner link-kan ke sini :)

3. entry tu bg tajuk : "about me" contest by aisyah

4. tinggalkan link entry anda di sini ^^

 5.tak payah tag , tak pyh letak banner kt sidebar Small nok emoticon

 6. if nk tlg saye, tlg shout2 kt shoutbox kwn2 ehh. huahua. tanak tlg pon tape T_T

About me
As all people know my nick name is Cynthia Shin , . Real name Cynthia Xin Ni Lee . Chinese name is 李欣倪 . Religion saya seorang budak cina yang berasal dari Malaysian . 100% warganegara  .

 Haha jangan ingat I datang dari China pula nanti #Okay perasan xD . Saya still study lagi tahun ni berumur 15 y/o . So Calon PMR 2011 #Wish me luck guys  . Saya sekolah dekat Smk Permai Indah sebuah sekolah yang biasa saja tak ada special pun . So I akan upload beberapa gambar saya yang tak seberapa itu lah jyeah .

 T-shirt PJ sekolah
 Muncung teramat
 Full body ( gemok )
Original

So this is few of my picture , So saya ni seorang budak cina yang amat sporting pasal bab kawan ni . Saya kawan tak kira bangsa , nampak sangat racist if kawan kira bangsa . Now tahun 2011 lah beb sekalian penat-penat tokoh-tokoh kita dapat kemerdekaan korang pula nak bersih sini bersih sana . Than nak gaduh dengan kaum lain pasal benda kecil tak tentu pasal , korang rasa best ke macam ni ? Bagi me lah tak langsung sangat annoyed bila nampak pergaduhaan macam ni . I don't like that feeling .

Minat Korea stuff 
( I edit this myself )
I'm korea lover , why I love korea ? Because korea is an awesome country , and now pun ramai orang minta korea song , style , fashion , drama and more . So I ni boleh dikatakan k-pop lover . Siapa taktahu k-pop right ? Mesti you all suka k-pop punya , tahu what mean k-pop ? K-pop to macam contoh kumpulan such as Beast , 2AM , Teentop , BigBand and more lah . Sorry tertiba lupa pula name group di orang . But seriously 
I love korean fashion and style . 


My attitude 
  • Sporting
  • Friendly
  • Nice
  • talk much
  • Cry much
  • Emotional person
  • Hidupan penuh dengan pelbagai cinta
  • Love animals
  • Eat much

( sorry lah post about negeri I pula , biasalah kena lah post sikit kan ? Nanti Malaysia kemerdekaan ke 54# betol ke , ke 54 ? :P  kan nak sampai dah haha xD )

Saya lahir di Pulau Pinang sebuah negeri yang amat teramat indah begitu . and penuh dengan laut laut yang biru # biru ke ? Sekarang banyak pencemaran air -- jaga lah sat sungai ku hidup ku .

Okay lah setakat sini saja lah I post takmahu berkarangan panjang pula , nanti owner contest tak larat nak baca dengan hari selasa and rabu I dah tulis karangan Bahasa Melayu and Essay english  otak keling dah bila tengok karangan ni haha .

So harap ada peluang menang contest ini . Kbai :)

10 comments:

aisya said... [Reply to Comment]

OMG. sgt suka lah entry kamu. ade chance nie. hahaxxx. gud luck ea dear :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@aisyaHaha , yeke ni ?

Btw thank :)

tasya said... [Reply to Comment]

hey,I wish you a gud luck and hope you win this contest...Entry kamu best gilersss !!!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@tasyaReally ? Okay thank u so much >3

Ain said... [Reply to Comment]

gile sporting !!
suke larh ! followed your blog already XD

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ainsporting ada gila pula haha btw thank u <3

Lady Shana Sweet said... [Reply to Comment]

love ur hair dear...!!
followed! (^_^)
~gud luck 4 da contest!~

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Lady Shana SweetLove my hair ? Just a simple hair style actually :)

Btw thank u <3

Lynn said... [Reply to Comment]

Gudluck dear..^_^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@LynnThank you <3