Anda Mahu Doodles Free ?

Views
This is a contest giveaway , so if you think that u are the lucky one why not join this giveaway .

Disebabkan saya tak pernah menang doodles contest or contest giveaway I will try for this contest , kud kud lah aku lucky sangat ke time bulan raya macam ni kan :P



Rules and regulation.

- Follow blog nad dan needle and thread
- Like page needle and thread  (sila log in facebook terlebih dahulu @ kalau tak boleh jugak, search je kat facebook : needle and thread )
 - Buat satu entry @ tumpang mana-mana entry tentang giveaway ini.
 - Copy banner dan lekatkan pada entry tersebut dan link terus ke sini. 
 - Tag 2 orang blogger lain *tak wajib
- Tinggalkan url entry tersebut dekat comment box entri ini.
TARIKH TUTUP : 25 OGOS 2011

Tag :
Farra Hanim
Lisa

No comments: