"Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina

Views
Why I want to joined this segmen ? Cause I pun taktahu , haha selalunya tak ada peluang pun to won any segmen pelung memang sikit saja . But bila tengok blog LULU yang biru itu sama thema with my blog , maybe I can won this segmen haha xD


Rules and regulation :)

1. Letak header Lulu-Pages dan linkkan ke entri ini dengan tajuk
    "Blog ku memang lawa di mata Lulu Caldina" 
2. Dalam entri tu, silalah tulis apa jer yang korang nak.. ekeke 
3. Dah siap, tinggalkan link entri korang kat komen entri ni 
Tarikh Tutup, Rabu ni, 3 petang

11 comments:

Wanie said... [Reply to Comment]

good luck ya..hope u can win this contest ^^

Kancil 8349 said... [Reply to Comment]

Hai....

Datang dari segmen yang sama

Semoga blog ini menjadi blog ini menjadi blog pilihan lulu

Gen2Merah said... [Reply to Comment]

saya setuju.. Ini lah blog paling lawa pada pandangan Lulu Caldina.. semoga blog ini bakal melekat entri 48 jam di blog pilihan Lulu.. ehehe

Gud lak ya.. Salam Ukhuwah
~Gen2Merah~

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@WanieHaha thank beb <3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Kancil 8349Hop u to :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Gen2MerahHaha mana ada biasa sajalah actually :)

salwaismail said... [Reply to Comment]

saya singgah dari segmen yang sama! :D
http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/blog-ku-memang-lawa-dimata-lulu-caldina.html

fRaMe+LenSeS said... [Reply to Comment]

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

fRaMe+LenSeS said... [Reply to Comment]

Aiipp tuan tanah. Nadh melawat belog2 comel kesukaan Lulu.
Blog anda comei. Cantik. Menarik,vavavooom.
Rendah dri nya rasa.

Moga belog anda jadi pilihan Lulu ya. ;)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@salwaismailGood luck to jyeah <3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@fRaMe LenSeSThank u :D