Glow Nevermore

Views
So hari ini saya ingin memperkenalkan seorang kawan aku yang bername Glow Nevermore #To name facebook lah real name I don't know . Dia baik oh , actually kita kenal at facebook lama sudah #Lama ke ? Taktahu sudah lupa haha xD . And kemarin baru dapat meet because pergi birthday part Yumichi . And I perasan juga lah budak facebook ni but malu nak tegur takut silap orang . Then sampai BM Tomyam baru berani stand up and sembang dengan mereka because dah mabuk and pening dah mula start gila sudah haha . That why jadi macam ni .

So selepas ini yang kenal I or ada terjumpa I to tegur lah jyeah don't be such an arrogant .

Follow lah blog dia okay ? Blog dia pun awesome juga <3
Ini blog dia , and focus pada gambar to ada gambar saya . Sweet kan dia ? Haha Thank Glow <3 



Ini pula facebook dia , tengok DP pun dia letak Gambar time kita at BM TomYam dia snap . Baiknya dia . Thank Glow SAYANG KAU <3

No comments: