20 August 2011

Views
 Potong kek :D

 Birthday Girl <3 

Kek yang berharga Rm59 haha xD 


 Shisha .

 Member member sekalian :)



 Time at Karaoke 

 At BM TomYam

Me and Glow :)

Yesterday I hanging out with my friends and buddy , because of Yumichi birthday . And we celebrate her birthday at Jusoc  . And bila dia sampai kita pergi karaoke all that . Then diorang buka puasa at KFC . Semua around 20 lebih orang macam to , and just ada 2 orang non muslim that is me and Kieym . Seriously that so weird because kita non muslim haha . Yang time nak buka puasa semua baca doa aku dengan kieym dok buat don't know . Actually aku pun puasa #Cewah because dia orang semua puasa tak kan lah aku yang seorang makan depna-2 right ? But aku buka puasa awal , haha tak tahan lapar suruh kieym teman pergi Starbucks beli air Chocolate Krim Chip kud , Sorry forget name .

Perhabis satu pun dah kenyang semacam sudah oh . Then I tak makan pun KFC bagi dia orang makan . Then suddenly Atie ada idea suruh seorang kutip rm3 beli kek for Yumichi , So kutip and pegi kek dgn kimura and atie, kek to berharga Rm59 haha. Then aku pegi ambil kek kieym nyala . I jalan slow slow kat berlakang then dia orang nyanyi Cewah . Seriously malu juga because semua orang get ready nak berbuka yang kita dok nyanyi lagu Happy Birthday . Haha

Then malam pegi BM TomYam , secara jujur lah this is the first time I pegi BM TomYam and this is the first time I hisap Shisha at BM TomYam . Pening tahu hisap haha .

 I tidor rumah anna , I tak balik rumah oh haha over night at rumah anna . Malas nak balik awal sangat buat pe kat rumah asyik nampak muka parents and siblings saja bored gila kud . Then aku mula gila gila with anna at bilik dia haha .

That all saja lah nak story . Malas nak story panjang-panjang bukan ada orang nak baca . Kbai :)

2 comments:

Cik Purple Pinkypuff said... [Reply to Comment]

shisha.. pergghhh..~~ dulu penah nak try but bile my nephew kata isap shisha mcm isap 60 batang rokok, kecut perut wo.. haha..:) btw HAPPY BIRTHDAY to your fren.. :) cake black forest eh?? yummy.. hehe

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik Purple PinkypuffI taktahu itu kek apa , haha kita main beli saja janji ada kek :)

Btw ni first time hisap , I bkn jenis selalu hisap apalah u ni haha xD