Hello Hater , if aku cina ada ke aku terkacau hidup mak bapa kau ? part4

Views
So in midnight at 12.11am  I wrote this entry because ? Tengok title to ,  dah part4 yang sebelum siapa tak pernah tengok part1, 2 and 3 boleh skodeng kat sini ( Part1 Part2 Part3 ) .  Okay so I don't know what is the problem with that coward again , then trying to be cool and awesome at my fromspring  . Maybe she/he think that she/he did a great job but actually just an idiot .

 Ayat pedas like cili padi -- 
Coward that trying to be awesome --

p/s to coward :
  1. I will take this as a big deal , because your way are to idiot for me . If u hate be just show yourself , don't trying to judge me at my formspring . KAU TAK LATAK JUDGE AKU Mind your own business coward .
Aduih bulan puasa juga lah si coward ni nak tambah kan dosa , orang nak rezeki dia pula nak dosa

U think that u did this will make u more hotter ? Oh not , hell is more hotter than u though . Just wait and see who win who lose LOSER .

Sincerely from CynthiaShin 

17 comments:

saya cello191 said... [Reply to Comment]

kenapa dgn budak tu? suka2 ja hina org..tak patut langsung..

Achik SYIDA said... [Reply to Comment]

sebenarnya dia jeles dengan shin,shinkan comei ^^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@saya cello191Maybe dia rasa dia dah cukup sempurna untuk hina orang kud :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Achik SYIDAHaha saya comel apa bendanya , biasa saja :D

asamasin said... [Reply to Comment]

mungkin dye jeles ngn shin..shin pnye blog da ramao folower..huhu

Achik SYIDA said... [Reply to Comment]

@CynthiaShin 欣倪♥
betullah shin comei , tak tipu ^^

Raihan Ruzaini said... [Reply to Comment]

to shin hater::Ko jg bagi malukan umat Islam lar...Don talk like that.Nth dalam sedar x sedar ko pon mkn BABI....
to Shin :: Fighting...Dont be sad yer..we here to support u

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@asamasinHaha tak ada pasal dia nak jealous dgn follower shin xD

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Achik SYIDAu lagi comel lah syg <3

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Raihan Ruzaini To hater : betol juga kata Raihan Ruzaini , sedar tak sedar kau to sendiri pun makan **** apa ? haha

To Raihan Ruzaini : Thank for supporting me guys <3

Cik Purple Pinkypuff said... [Reply to Comment]

adeii.. napa la hater tuh childish sgt.. memalukan umat islam jer.. rasa sedih la orang yg macm nih..
chill shin! dia cuma KUTU masyarakat.. :) we owez supporting u dear! :)

p/s: if u dont mind, cp nak suggest shin guna pop-up window utk comment nih bole tak..?:) lebih mudah kta org nak drop comment.. :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik Purple PinkypuffThank u cik purple :) , Thank cause sudi stand beside me :)

Okay dah tukar ke pop-up window :)

Mish Apple said... [Reply to Comment]

sorry sebab agama kami kutuk Shin . #malu/sad

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Mish AppleAlah bukan salah u pun , salah orang to tak perlu nak minta maaf pun okay syg ? :)

eyra said... [Reply to Comment]

eee.. x patut btol lorh dye ckp u cam tu.. dye knl u ke?

eyra said... [Reply to Comment]

eee.. x patut lorh dia ckp u cam tu..
dia knl u ke?

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@eyraI taktahu lah dia kenal I ke tak :/