Hello Hater , if aku cina ada ke aku terkacau hidup mak bapa kau ?

Views
Hello hater out there , why u are so coward ? Why u keeping judge people on Formspring ?

Did u think that you are better than me ? 
Why not just face to face with me ?  
Why not try to show yourself . Why not try to show your face . 
Why u keeping be a PENAKUT ? 
Why ?

Sebab kau to penakut nak judge orang dekat formspring pandai pula kata kat I macam-macam , nak tahu si penakut to kata apa ? She/he say :
  • Hello Cynthia muka macam babi .
  • Cina makan babi .
  • Hidung macam babi .
  • Kat gambar nampak lawa bila depan-depan macam babi .
  • kau lah babi, kau kan cina suka makan babi. hahaha, CINA KOTOR SUKA MAKAN BABI ! ( yang ni aku copy paste , cause yang lain aku dah remove sumpah meluat dengan cara sial dia )
I  rasa mesti orang yang sama saja  , cause tengok cara tulis . Actually tengok cara tulis dia pun aku boleh agak siapa but aku takmahu cakap cause aku tak confirm is that the same person that I though . #Siapa terasa to sorry lah , but if u sendiri buat u sendiri tahu lah if tak buat to tak perlu takut . I mean the person who do this kind of idiot thing .

So we can't do anything just ignore them , sometimes it quite annoying but what can we do right ? They are coward , They afraid to show who are there . That why they keeping judge people one shoutmix or formspring . Dia orang lah paling perfect dalam dunia ni . Kita ni siapa lah kan ? Kalah si penakut perfect itu saja #Yelah to -- .

If aku cina pun tak kawan cina ada ke aku terkacau hidup mak bapa kau to ? No right ? Mind your own business dude . Don't be a busy body , kau to if muslim buat cara muslim jangan ikut suka hati kau maki agama orang lain . Kau ingat kau to perfect ke ? Semua orang tak perfect , and aku tak pernah pun kata aku perfect . If kau rasa cara kau to bagus sangat just go a head but not on me please okay ?

If u still trying to judge me with all this seriously tak perlu .

Bulan puasa juga kau nak tambah dosa kau to kan ? Nampak sangat kau to orang yang tak ada agama . Just like a DUDE . --

Sorry if post ni quite annoying but tak boleh tahan dah , nak lepas juga kat blog kesayangan aku ni .
Don't forget to comment this entry jyeah guys , mai ramai-ramai kita kata kat orang yang annoying itu --
Kbai

32 comments:

Aimi Nadia said... [Reply to Comment]

you sepak je muka dia! senang! x)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Aimi NadiaIf boleh dah lama aku buat , but dia tak nak tunjuk diri boleh buat mcm mn kan ? :)

Aimi Nadia said... [Reply to Comment]

how he knows your face? i think he knew you. but, you je yang tak perasan..kan?

offial wife of KIM HYUN-JOONG :] said... [Reply to Comment]

sumpah menjatuhkan maruah.nampak sangat lah tak faham konsep 1 Malaysia --"

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Aimi NadiaThat why I kata dia mesti salah satu kawan I :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@offial wife of KIM HYUN-JOONG :]Biar saja lah orang mcm to , dah boleh buat macam mn kan ? Aww

Farina Afza said... [Reply to Comment]

What lah that people , sangat tak respect . Sabar jw lah :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Farina AfzaTo lah but boleh buat mcm mn right ? Bersabar saja lah :)

ⒶⒾⒹⒶⓃ said... [Reply to Comment]

Annoying nye kutukan diorang tu . Kalau saye pon dh macam nak terajang diorang .

Cik Purple Pinkypuff said... [Reply to Comment]

adeh.. tak elok dorg buat mcm tuh.. juz relax dear.. tuh bkn org takde agama, tp takde hotak..:)

said... [Reply to Comment]

be strong girl.they're just jealous towards u honey ;)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@ⒶⒾⒹⒶⓃMemang annoyed but boleh buat mcm mn sabar saja lah :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik Purple PinkypuffHaha otak tak ada pengajaran juga tak ada :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Jyeah I know that why I story for always haha :D

cikkirahh ~ said... [Reply to Comment]

eyhh , pelikk orang yg mengaku diri dia Islam tp perangai mcm ne . tak dpt petunjuk lagi kot .

p/s : sabar . sesungguhnya sabar mengatasi segala masalah :]]

littlebuny said... [Reply to Comment]

hye cynthia :)
me,as a muslim na mintak maaf lah..memalukan owg muslim sje la dak tuh..
n once,i respect u..coz u sitll young n u ta melatah trok2 bile de dak mengong ckp cmtu kt u ..
tc dear :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@cikkirahh ~Jyeah dia pun ada mgaku dia islam time dekat formspring baru teringat bila u tulis mcm to haha :)

Don't worries I will . I'm a story person to face all this :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@littlebunyIt's okay not your fault actually orang to saja yang memalukan dirinya .

Btw thank . benda ni dugaan no need sbb benda kecik ni nak maki teruk-teruk at blog . Tak elok lah kan bulan puasa mcm ni :P

faraezaty said... [Reply to Comment]

kurang ajar nye . just tutop mate n buat tak tau je . orang cam nie selalu nye dengki dgn ap yang you ade .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@faraezatyBetol to sokong 100% :)

Miss Eunice said... [Reply to Comment]

eyeh..no shame one! hah..just ignore laa..take it as they are farting..hah.!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Miss EuniceHaha jyeah I will :D

Ema Razali said... [Reply to Comment]

babe, sabar k? dorg tu semua dengki kat you :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ema RazaliI will don't worry :)

♥ anis afifah idris ♥ said... [Reply to Comment]

mulut dy takda insurans langsung , sedapsedap je mngata dekat orggg , hahaha . sabar cyn :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@♥ anis afifah idris ♥Biar lah kat dia boleh buat mcm mn kan ? :)

My Name is Mar said... [Reply to Comment]

Babe, u ingatkan i pada 1movie..
Tajuk dia GADUH...
Macam ni lah situasi ni..
HUhuhu

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@My Name is MarOh tahu I ada tengok :)

Minn said... [Reply to Comment]

Be strong babe. Tapi kan, I pelik jugak nape diorang tknak show off kan diri diorang? Kenapa kalau nk serang org kne pakai "anonymous" ? Penakut betul.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Minn
That the problem , dia orang mmg penakut but maki org kat formspring pandai pula .

Such a coward --

Maii Yusre said... [Reply to Comment]

Really? tak baik cakap camtuh..apa la mslah dia..

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Maii YusreJyeah really she/he say like this :/