Segmen : Lagu MERDEKA Pilihan

Views
So today I saw this segmen because during is Merdeka Month so much of them keeping doing some giveaway , contest or Segmen about Merdeka . So today I'm going to join this segmen .

Rules and regulation :
1. Buat ENTRY bertajuk Lagu MERDEKA Pilihan.

2. Letak banner di atas. Link kan ke entry ini.

3. Sila nyatakan lagu Merdeka/Patriotik pilihan korang. Tolong letakkan videolagu  dari Youtube di dalam entry tersebut. Nak letak lirik atau tidak TERPULANG kepada korang.

4. Sila hantar link di ruangan KOMEN.


Lagu pilihan saya ialah , Lagu 1Malaysia :D




Why I choose this song ?  Cause itu Lagu Theme negara kita , cause now tak kira di tepi jalan ke tepi longkak ke tepi sungai ke tepi market ke tepi apa saja lah mesti ada slogo 1MALAYSIA ni .

Kan kan ? And I suka lagu ni cause lagu ni serupa macam I ? Why pula boleh kata serupa macam saya ? Because name pun 1Malaysia kan ? Saya ni berbangsa Cina , so sesuai sangat kot untuk thema lagu ni . And I kawan pun tak kira bangsa . If negara semua macam I ni kan #Nak show off sat :P mesti dunia aman damai tak ada pergaduhan antara bansa lain :D