Contest Blog Paling Ohhsemm & Giveaway By Syiqin And Nadhirah

Views

Owner Contest Syiqin and Nadhirah  , but today I just going to join Giveaway only because I know that my blog bukan palng ohhsemm ada lagi blogger lain yang awesome dari kita #rendah diri xD 


Rules and regulation <3 


1. Follow Blog Syiqin And Nadhirah
2. Malaysian only
3. Klau nak join, buat satu entry pasal contest ni. Ambik banner tu sekali :]Send dekat entry Nadhirah
4. Tag 1 orang yang korang nak tag.
5. Tarikh tamat contest 1/11/11 Sponsors pun bole join dengan syarat kalau hadiah yang anda buat terken pada diri sendiri,ken ganti dengan orang yang mempunyai number selepas anda



Sponsors yang awesome :)
-Han Hanan
-Faqihah Husni
-Syah Zahari
-Fatin Afiqah
-Puteri Auni
-Nadiya Kyrie
-Popit Zonzuan
-Bieya Zainoddin
-Marhamah Raim
-Noor Cahaya
-Fiqah Yassin
-Wan Hazel
-Nazihah Anuar


Hadiah yang paling ku nak sekali iaitu ,





Cute Aqua Lomo memang berzaman dah ku nak sangat LOMO , What good about LOMO ?


You taktahu lagi kehebataan LOMO ni sekali snap nak berpuluh-puluh kali beb ku habak xD


Dulu aku minat LOMO fish eye memang cantik oh , LOMO ni bila snap dia vintage vintage sikit


and I pun minat style vintage ni so memang berazam lah ku search LOMO ni .


So guys pray for me to win this giveaway and pray for me during my PMR . Thank guy god bless you <3 



Tag :
Miro
Una
Fara 

6 comments:

Nadhirah Izzati said... [Reply to Comment]

Wow dear nice entry!BTW thank for joining this contest:)Hope you win!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Nadhirah IzzatiThank you <3

said... [Reply to Comment]

good luck for ur PMR n for da LOMO. cantikkan gambar kalau snap pakai LOMO.


;)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@?Mmg pun that why nak sangat menang , Lomo mmg best oh bila snap berazama nak dah Lomo camera <3

DoRaEmoN LuRvE said... [Reply to Comment]

Good luck ~! :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@DoRaEmoN LuRvEThank u beb <3