Necklaces & bracelets giveaway.

Views



So guys like always I have tell you vote for me at this contest please ?

Step 1 . Like >HERE<


Step2 . Like my picture in >HERE<


Click banner Giveaway for go through the entry post .

so cara cara nak join :
1. follow blog utk tahu updates giveaway kalau ada perubahan hadiah atau tarikh tutup.
2. buat entry tajuk : Necklaces & bracelets giveaway.
3. tempek banner kat atas tu and link kan teros ke entry ni.
4. tuliskan kod which necklace or bracelet yg korang nak. tulis 3 ok. tapi nanti saya bagi 1 je la. hehe.
5. tag 2 orang kawan anda
6. dah siap. tinggalkan link entry korang kat ruangan comment.
7. ikut la arahan tu, tak baik tipu taw.
10 orang akan dipilih menerusi random.org
kalau seorang je yg join pun saya still akan kasi jugak giveaway ni. 

tarikh bukak : 22/08/2011. 1 petang.
tarikh tutup : 10/10/2011. 10 malam.

Necklaces and bracelets yang saya nak ialah ,

 Bracelet.
B09

Bracelet.
B08

Necklace.
N06

Tag : 
Farra
Miro 
Mylia

2 comments: