Kata - kata semangat untuk calon UPSR 2011

Views
Hello blogger walker , so this entry is khas for adik adik yang bakal mengambil UPSR pada bulan September but bila to I sudah forget sorry . So adik adik sekalian yang tengah membaca post entry ini . Harap adik adik berusaha untuk mendapat 5A/7A .

Adik adik nak tahu tak pengalaman time kakak ambil UPSR ? Seriously time to kakak takut tahu , but actually UPSR ni senang saja . If adik study hard mesti adik boleh jawap dengan baik . So tak perlu nak risau sangat .

Kakak still remember time kak ambil UPSR kakak takut gila but bila masuk dewan pengawal yang jaga to bagi kertas soalan kakak tengok semua boleh dikatakan mudah lah . Just time to bagi kakak math , science and Bahasa Cina (Pemahaman ) saja lah kakak tak pandai . But nasib math and science kakak passed but Bahasa Cina ( Pemahaman ) kakak failed . #So adik -adik sekalian jangan lupa wish and doa untuk kakak time kakak ambil PMR tahu adik ? Haha xD

//Result UPSR kakak Cynthia Shin :P//
Bahasa Melayu Karangan : A
Bahasa Melayu Pemahaman : B
Bahasa Inggeris : B
Math : C
Science : B
Bahasa Cina Karanagan : C
Bahasa Cina Pemahaman : D
That is result time kakak ambil UPSR , Failed Bahasa Cina Pemahaman saja right ? Mesti adik sekalian weird but boleh buat macam mana kakak tak pandai Bahasa Cina Pemahaman .

So lastly , kakak CynthiaShin ingin mengucapkan GOOD LUCK kepada calon calon yang bakal mengambil UPSR nanti . Do the best all the best .

4 comments:

CiMinniy said... [Reply to Comment]

Thanks for you support kakak . I will do my best for the UPSR . But , kenapa akak failed dalam BC (Pemahaman) ? Akak orang cina kan ?

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@CiMinniyGood then , sebab time to adik leng sikit haha :P .

Kak berlajar bahasa cina slow dari orang lain :)

MiszNisa said... [Reply to Comment]

Thank you very much kak, I'll try my best. It's about 7 days left to UPSR! Ahhhh, wish me luck! :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@MiszNisaReally ? Then good luck do the best okay adik ?

Kak PMR lagi 28 days hmm takutnya kak --'

Okay sure <3