Segmen : Aku Mahu Readers Setia !

Views
Cara untuk join segmen ini ,

1 ) follow blog fya kalau rasa nak.


2 ) buat tajuk entry : Segmen : Aku Mahu Readers Setia serta letakkan banner segmen di entry anda. pastikan banner tersebut di link kan kembali kepada link entry fya ni ehh :)


3 ) letak minima 1 link dan maksima 3 link entry dari blog anda sendiri dalam entry tersebut yang korang rasa terbaik untuk kawan - kawan lain klik, komen. dengan ini, entry yang anda letakkan tadi akan mendapat trafik dalam masa yang sama :) dan bila anda mampu buat sesiapa tertarik, sekaligus akan memfollow blog anda. dah menyelam sambil minum air, kann ? :) fahamm
Entry yang terbaik dari blog saya ialah  :

1. Hello hater , If aku cina ada ke terkacau hidup mak bapa kau ?
2. Ahmoi wearing baju kurung
3. Hello hater , If aku cina ada ke aku terkacua hidup mak bapa kau ? part4

Tag :
Sarah
Amira
Farra

3 comments:

FYA PELANG! said... [Reply to Comment]

ngeh ngeh. ta leh komen ehh ? haha. ok. takpe takpe. da listkan awakk as conseltant punn :) good luck :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@FYA PELANG!Jyeah taktahu kenapa :)

Okay thank you <3

cerita best said... [Reply to Comment]

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow