Contest Gambar Cool

Views


Syarat-syarat penyertaan.



1. Semua penyertaan blogger malaysia sahaja diterima .. ( mudah )


2. Buat 1 entry simple bertajuk "Contest Gambar Cool" dan link back ke entry contest ni..

3. Letak gambar banner di atas dalam entry .


4. Jangan terlampau edit , kalau yang asli kemungkinan ada peluang :)


5. Nak masukkan gambar melebihi 1 pon boleh tapi maximum 3.


6. Gambar tiada unsur menjolok mata dan merbahahahahaya.! :)


7. Lepas dah siap semua, tinggalkan link post korang kat ruang komen di bawah :)


8. tarikh tutup15.11.2011

Gambar yang dipertaruhkan ialah ,




Bersama Izzeham



Bersama Nadia 


Bersama Eddie 


Cool tak gambar diatas ? 

Haha bagi I cool oh , sebab apa I kata cool

Try tengok semua gambar berbaju hitam serupa spy oh that why I say it look so cool #Poyo  . 

Haha what-ever lah janji berdoalah boleh menang contest ini . 

Pray for me yay ! 

1 comment:

SuperBlog said... [Reply to Comment]
This comment has been removed by the author.