Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!

Views




Terma & Syarat penyertaan :


1. Follow Blog Eazy Izzuddin
2. Like PAGE FACEBOOK Blog Eazy Izzuddin

3. Pemarkahan dan pemilihan pemenang berdasarkan 100% pihak JURI. Jadi hendaklah membuat ENTRY dan GAMBAR yang menarik, kreatif dan kemas
4. Tiada had umur
5. Tarikh tutup 31 OCT 2011 -UPDATE-
6. Tiada sebarang bantahan selepas pemenang diumumkan (akan diberitahu)


Cara-cara join (panduan) :


1. Post Entry bertajuk –>> Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin?!
2. Letakkan banner Contest Blog Eazy Izzuddin & link kan semula ke entry ini.
3. Letakkan GAMBAR anda yang paling MENARIK dan SOPAN atau gambar PHOTOGENIK anda ->>supaya ku kenal korang hehe - UPDATE
4. Buat satu entry yang menarik "ABOUT" Blog Eazy Izzuddin or anda tak boleh lupa tentang EazyIzzuddin, ia boleh di publish kan dengan cara :-


• Penulisan di entry, atau
• Gambar, atau
• Video, atau
• SeKREATIF anda untuk membuatkan ia menarik


Tak kisah lah anda buat entry bagaimana, dengan cara di atas ke, it’s up to you hik2, contoh Eazy suka si kuning?, si kuning itu siapa?, Eazy suka shoot pic?, photography?, Eazy suka gadget? Eazy suke meet blogger? Or else, pandai2 lah selongkar Blog Eazy Izzuddin ni ea :P, lihat LABELS


Let start it , okay I not really know who're Eazy Izzuddin but I try my best to get know more about he at his fans page and blog . So now I think I can update this entry post . P/s : If ada salah apa ke sorry yay because I just get it from you blog and fans page :)





His name is Ezay Izzuddin
Born at Taiping , Perak . 
Birthday 8 Oct 1989 . 
Umur Ezay Izzudin 22 tahun 
He love yellow color if I didn't get it wrong .
study at University Selangor UNiSEL
His blog create at 8 October 2008 
His is a Loving , Caring , Freelance  
He is a Photographer  


Blog >Here<
Fans page >Here<
Personal Facebook >Here
Twitter >Here<

Okay lah setakat sini saja lah because seriously I don't know nak update apa takut tersilap update nanti marah pula owner contest so . 
Wish me ada peluang untuk menang . Menang sagu hati pun tak apa lah haha 

Kbye


Tag :
Nurul Atikah
Aerol

8 comments:

Eazy Izzuddin said... [Reply to Comment]

thanks for joining....
hik2

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Eazy IzzuddinYou're welcome :)

bella said... [Reply to Comment]

hye cynthiaLee. Bella here
wish u all the best for this contest

good luck ya
with love :)

ame elms ! said... [Reply to Comment]

hello there . im here from Eazy Izzuddin's blog . from the same contest . GOOD LUCK YA ! :D

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/10/mak-aih-contest-blog-eazy-izzuddin.html

have a great day ahead . ;)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@ame elms !Okay good luck for you to :>

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@bellaThank for the wish :>

SafianSakinah said... [Reply to Comment]

Hye..im one of the juries from LOVELY DE' FASHION.thanx for joining ! NICE and goodluck :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@SafianSakinahOh yay thank and you're welcome :)