Untuk Mereka Yang Ikhlas Giveaway !

Views




  • Tak payah follow blog aku ni pun tak apa :)
  • Tak payah buat entry pun tak apa :)
  • Tak payah tag kawan-kawan pun tak apa :)
  • Cuma nak minta tolong korang vote blog aku ni dalam PABPP.

Caranya, korang komen :
"Blog pilihan saya minggu ini adalah : 427 http://nadyabubble.blogspot.com"
di entry http://anuarmenulis.blogspot.com/2011/10/keputusan-pertandingan-anugerah-blog_26.html Pastikan korang komen guna acc blogger atau gmail okay. Kalau korang tak guna acc (maksudnya guna Anonymous/tanpa nama), vote korang tak dikira, kesian aku :( Lepas dah vote, korang tinggalkan URL blog korang dekat ruangan komen entry kt blog aku ni.


Bukti yang saya sudah comment kat entry post tersebut :)




Best kan giveaway ni ? Actually tak payah buat entry post but it's okay but I rasa tak selesa pula if join giveaway or contest tak buat entry post haha :)

No comments: