Candid time contest

Views




Syarat syarat untuk menyertai contest ini

# Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .

#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'

#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .

#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .

#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini


Gambar yang dipetaruhkan ialah , banyak but owner contest bole pilih salah satu gambar yang digemar yay !









Okay ni semua time shooting punya candid , I tak perasan because sampai habis make up I asyik close my eyes saja .

Tak perasan pun ada orang snap candid . Haha

Tag : Nurul Atikah
Aerol

No comments: