Contest My Top Referral by Amira Studio

Views
Click banner to join !

Cara-cara nak join :

1- Follow blog ni



2-Like fan page Amira Studio

3- Copy dan paste banner ni pada sidebar korang ataupun pada entry post korang,linkkan banner di bawah dengan link contest ni. (Penting untuk buat, kalau tak buat, referral tak naik bila pengunjung klik)

4- Kalau nak buat entry pon boleh, kalau tak nak buat pon tak pe, coz pemenang yang dipilih adalah melalui referral yang tertinggi atau traffic yang paling tinggi, so ikut creativity korang lah nak promote banner tu macam mana, setiap pengunjung yang datang meng'klik' banner tu akan menjadikan trafik dari blog korang tu sebagai referral link untuk blog ni. Kalo nak buat entry, sila buat tajuk entry "Contest My Top Referral by Amira Studio"

5.Klik Button Share Please :)

6. Done, Mudah kan?

Tarikh Tutup:
31 Disember 2011

3 comments:

✿Ummi Myra✿ said... [Reply to Comment]

hi dear, thnx a lot coz join my 1st contest ya :) good luck dear :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@✿Ummi Myra✿You're welcome my dear :)

Mahamudah Mutiani said... [Reply to Comment]

Baca, Like, Comment and Click Banner dalam Entry ♥ Klik Sini! ♥