CONTEST 3 in 1 BERSAMA Aini

Views


Rules and regulation :
  • Wajib FOLLOW blog Aini
  • Like FUN PAGE Aini
  • Buat entery mengenai contest ni .  bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
  • Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang
  • Tag 3  orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
  • Tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
  • Bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak apa]

Gambar yang dipetaruhkan ialah ,


Style tak style ? Haha perasan jap I yang pakai baju pink nak merah to .

Time ni dengan shooting dekat pantai oh .

Tag : Nurul Atikah 
Aerol
Mira

2 comments:

Lam A'Aini (Oh Semut) said... [Reply to Comment]

huhh . . caya lah . . :]

good luck oke . .
Aini akan upload pada 24/11 ini . .
thanks join contest Aini

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Lam A'Aini (Oh Semut)Okay :)