Contest BFF 1.0 Farez Shah Offcial

Views



RULES:


1) wajib follow blog farez shah offical (kalau tak disqualified) supaya nanti senang untuk tahu update!
-like official page fb saye (compulsory!) click sini

2) buat entry tentang "CONTEST BFF 1.0 FAREZ SHAH OFFICIAL!"

3) letakkan header contest di atas pada entry anda.

4) link kan header contest tu ke blog farez shah okey:)

5) hanya satu gambar anda bersama seberapa ramai pown bff diperlukan + sikit penerangan pasal gambo tu eek.

6) link-kan entry contest anda ke entry nie

7) tag sekurang-kurangnya kepada 4 orang and pastikan dorng pown tahu


Tarikh tutup contest ini 25 DISEMBER 2011


Gambar yang dipetaruhkan ialah ,







Yay that is my bff , like seriously owner contest mesti weird right ?

Kata letak satu gambar and sedikit penerangan but my picture is like banyak keping gambar bersama bff dalam satu gambar , macam mana nak terangan kan ?

I don't think I perlu penerangan or so on . Real bff always come it naturel .

Bagi I semua kawan saya ialah my bff , I kawan tak kira bangsa or agama . 

We're Malaysia , right ?

Ending with sedikit kat-kata indah ,

FRIENDS !
come in all sort of sizes and types ~
a friend might be skinny , or fat , or tall , or short .
or big headed or has a big tummy :D , or is black , or afraid ! or white .
although they come in what shapes , as long as . .
they have
a SMILE :)
a SINCERE HEART
and a mind with GOOD INTENTIONS :P
they are FRIENDS !
not just a normal friend , but friends forever !
:D hiakk ! hiakk :D
you are my friends !
no matter what happen ,
our friendship will remains forever .
don't judge the book by it's cover ,
the contents is the most important !
treasure your FRIENDSHIP :)
 


Tag : Aerol
Nurul Atikah
Bubu
Farra

No comments: