Mega Giveaway by SyiraSalleh & CikNad

Views


Syarat-syarat penyertaan :
  • Buatkan 1 entry khas yang bertajuk "MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD".
  • Tempekkan banner kat atas tu dan link kan ke entry ni.
  • Dalam entry korang, letakkan gambar korang yang paling cantik...tak kisah lah korang nak edit ke ape ke..
  • Follow lah blog CikNad & Syira Salleh untuk memudahkan kerja kitorang nanti...tapi kalau korang tanak follow pun tak pe...tak de paksaan ye.. =)
  • Tag 2 orang rakan blog anda dan pastikan mereka tahu.
  • Letakkan link entry korang dekat comment entry INI ye , jangan salah letak pulak ye .


TARIKH TUTUP : 30 NOVEMBER 2011


Gambar yang dipetaruhkan ialah ,











Harap-harap ada peluang menang dalam giveaway ini yay !


Tag : Nurul Atikah
Amylia

2 comments:

SyiraSara said... [Reply to Comment]

thanks sweety join GA syira ni!

Wish u gudluck!~

syira dah tinjau sini!

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@SyiraSaraOkay thank yay (: