Contest I Love Photography by Anis and Aina

Views


Syarat-syarat penyertaan;

  •  Wajib follow blog Aina dan Anis untuk mengetahui perkembangan terkini.
  • Bagi satu gambar (maximum 2 gambar) yang korang dah edit secantik-cantikknya. Tak kesah lah, typography ke, bokeh ke and banyak lagilah, gambar korang sendiri pun boleh.
  •  Buat satu entry yang bertajuk "Contest I Love Photography by Anis and Aina" and tampalkan sekali banner di atas ya.
  • Hantar link post tersebut di blog Aina kalau korang ambil dari blog Aina, hantar di blog Anis kalau korang ambil dari blog Anis.
  • Tag sekurang-kurangnya 3 blogger.
  •  Cara penilaian 40% mengikut kreativiti anda dan 70% dari Aina & Anis.
  •  Wajib Klik sini
Gambar yang ditaruhkan ialah ,



Tag : Nurul Atikah
Amira
Aerol

1 comment:

Niena Sofea said... [Reply to Comment]

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena nak wish gud luck .. =)

Niena sudah follow ..

Jemput singgah ke blog Niena & komen2 ya..

(Klik iklan Churp2 & nuffnang Niena ye.. )

Jom daftar churp2 di blog Niena ,untung dengan hanya 1 klik .. Earning Churp2 lebih laju naik daripada nuffnang .. =)