Contest | Si Kecil itu SAYA!

Views






Syarat and peraturan :
  • Follow belog Aima dan Aimi (untuk sebarang update contest)
  • Like page FB blog Aima
  • Letak tajuk contest : CONTEST | Si Kecil itu SAYA!
  • Buat entry mengenai contest ni. Letakkan banner kat atas di dalam entry korang
  • Tak payah tag orang.nak tag jugak suka hati kamu ler.. :)
  • Dah siap? tinggalkan entry contest korang kat ruangan komen blog Aima
Get ready guys don't get shocked if you saw my baby picture Hihi .




Time ni baby berapa bulan I'm not really sure 





Time ni around 3 years old if I didn't get it wrong lah 






Time ni around 3 years old to with my lil brother 





Time ni 4 years old .


Time ni 6 years old bangga juga ah because dah habis tadika haha .

Okay so now close your eyes and feel it the new Cynthia Shin hihi , Agak hodoh lah better jangan muntah bila tengok gambar sekarang yay !






















What do you think ? So thank for visit my blog and sudi tengok gambar yang buruk ni .

So harap ada peluang win .

Kbye Peace ( Y )