Segmen | Tingkatkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

Views

Memandangkan saya sudah lama tak join segmen dari cik purple punya blog tak tahu dia rindu saya ke tak #Perasan jap  , hari ini saya ingin menjoin segmen yang dianjurkan oleh Cik Purple .


Banner segmen 


Cara Meyertai:


1. Buat entri dengan tajuk : Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca


2. Letak Header CP dan linkkan ke entri nih


3. Pilih entri korang yang korang rasa best atau pun wajib dibaca oleh semua orang dan LINKkan ke entri tersebut supaya peserta lain boleh terjah entri tuh. tak kesah brapa banyak korang suka, letak jer :) tapi yang nih optional, tiada paksaan.. kalau taknak letak pun takpa la. :)


4. Dah siap, hantarkan URL / link entri korang di ruang komen entri ini sahaja.. .


5. Terpulang nak follow blog cp atau tak.. itu HAK anda.. ceh.. tp kalau follow lagi best kan? :P


6. Tamat pada 11-11-2011 pada jam 11 pagi


Entry saya yang anda wajib dibaca ialah ,

Lelaki menangis apa maknanya ? Dan kenapa ? 


If boleh tolong tekan churp-churp kat sidebar tepi ' grab it for free ' ni yay . Tekan mana-mana saja pun tak apa . Janji tekan . Thanks :D

35 comments:

CikHoneyBee said... [Reply to Comment]

cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. nice entry tntg tips acne dan cinta..:) jmpt ke blog

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

Cik Purple Pinkypuff said... [Reply to Comment]

hi.. lama tak nampak u la.. mmg rindu.. >,< hihi.. thanks sudi join.. keep on blogging ya.. ^_^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@CikHoneyBeeBgus lah if membantu . Okay saya akan visit your blog back :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik Purple PinkypuffRindu eh ?? Hihiihi ingatkn tak rindu tadi :P

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Cik Purple PinkypuffRindu eh ?? Hihiihi ingatkn tak rindu tadi :P

diana said... [Reply to Comment]

dari segmen sama. done follow you !
singgah sini lak (:

http://dianatyping.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

Anis Athia said... [Reply to Comment]

Hi there, anis datang balas kunjungan, happy blogging ^_^

"sis gadis berkata-kata" said... [Reply to Comment]

done follow,,datang dari segmen yang sama :) klik link ni k?
http://husnazulkepli.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@"sis gadis berkata-kata"Thank sebeb datang melawat blog saya , nnt saya akan lawat balik blog you yay !

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Anis AthiaThank sebb dtg kunjung blog saya :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@dianaThank sbb datang kunjung balik saya !

ciwty sajjeh said... [Reply to Comment]

singgah dari segmen yang same,,

JEMPUT DATANG BLOG CTY,.^^

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@ciwty sajjehThank sbb singgah sini :)

nurulshiera93 said... [Reply to Comment]

uit...
thanx 4 visiting my blog..
hehe...i follow u n please follow me back k

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@nurulshiera93Thank sebab visit my blog :)

~ieda~ said... [Reply to Comment]

hype...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

사유리 하나 (SaYuRi) said... [Reply to Comment]

Thanks visit my site..i'm here!!
Follow u

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@사유리 하나 (SaYuRi)Thank :)

MyraTheSepet said... [Reply to Comment]

dari segmen sama . done follow u dear ^^ thanks & selamat berkenalan yee .

fasiihahsamsudin said... [Reply to Comment]

singgah dari segmen same:)
da follow awak.follow sy gak ye:)

http://betterfly2u.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

hoyahadis said... [Reply to Comment]

datang dr segmen same..terima kasih singgah dear..follow awak..(^_^)

hoyahadis

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@~ieda~Okay nnt ada masa saya singgah kat entry post ieda yay !

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@사유리 하나 (SaYuRi)Thank visit mine back :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@사유리 하나 (SaYuRi)Thank visit mine back :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@hoyahadisThank sbb singgah sini hihi <3

Lyana M said... [Reply to Comment]

visit back n follow here!
hye..
:D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Lyana MThank beb :)

Alline Amalina said... [Reply to Comment]

membalas kunjunag dari segment sama
singgah, terjah follow...

http://citeraalline.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

Ary ariasputera said... [Reply to Comment]

ary pun ader join jugak..
ary dtg nak polo dan baca entry..
jemput baca entry ary ye..
jangan lupa polo tau...

http://ariasputera.blogspot.com/2011/11/aku-dulu-terdiam-menerima-anugerah.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Alline AmalinaThank sbb kunjung blog saya , nnt ada msa sya akan kunjung balik :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ary ariasputeraOkay nnt ada masa saya akan kunjung blik entry you yay :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ary ariasputeraOkay nnt ada masa saya akan kunjung blik entry you yay :)

Miss Nadya said... [Reply to Comment]

melawat dan blogwalking dari list CP buat..:)

new entry ::

1. Buffered Earnings #7
2. Twilight Saga Breaking Dawn
3. Greyson Chance Feat Najwa Latif

MissCt a.k.a MuqDeq said... [Reply to Comment]

Dtg melawat dr segmen same.. :)

Eza Boom Boom :) said... [Reply to Comment]

Hai awak! :D. Maaf lambat terjah sini..!! Hari ni baru ada masa nak blogwalking.. Eza datang sini dari segmen Cik Purple.. Salam Kenal-kenal yea.. Jempot ke belog Eza..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html