Contest " I Love Flower" by hazanis

Views




Syarat- Syarat :
  • Follow Blog Love Is Cinta (Untukmemudahkan korang mengetahui perkembangan pasal contest nie)
  • Letak banner Ini Dalam Post Blog Anda (jangan lupa linkkan banner tu ke URL contest nie
  • Buat satu entry ringkas yang bertajuk Contest " I Love Flower" by hazanis berserta gambar korang bersama bunga.. gambar tak bersama bunga pun tak pe...semua pun boley!!
  • Tag 3 Orang Kawan Bloggers ( Pastikan Mereka Tahu )
  • Dah siap, tinggal kan link entry anda diruangan komen ini
  • Pemilihan akan diadili oleh saya sendiri
  • Tarikh tutup 31.12.2011
Gambar yang dipertaruhkan ialah ,


Okay bunga I dapat dari 2 orang lelaki , time too hari kantin sekolah if tak silap . 
I jual satay then suddenly ada lelaki bagi bunga kat saya . 
Seriously terkejut because my whole life tak pernah lagi ada lelaki bagi bunga . 
Hihi happy happy :D

Tag : Nurul Atikah
Amira
Farra

No comments: