The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

Views



SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM :

  • Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  • Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  • Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  • Pemenang akan dipilih secara random.
  • WAJIB patuhi semua syarat.

Bagaiman Menyertai :


1. Buat entry bertajuk “The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay”

2. Letak banner giveaway dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, korang pergi COPY BANNER TU KAT SINI.

3. Letak link sponsors dalam entry korang. Memandangkan blog aku ni disable right-click, untuk copy link kat bawah, korang perlu select link-link kat bawah dan tekan Ctrl + C



4. WAJIB letak semua sponsors (blogshop) dalam blog list anda. Bagi sponsors yang hanya ada fan page di facebook, korang pergi like fan page dorang tau!

5. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.

6. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian bawah entry ini.

7. LIKE fan page blog Saya Suka Menaip di sini - https://www.facebook.com/nisamenaip

8. Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.

P/s : Pray for me so that I have a chance to win this giveaway :D

5 comments:

Zizie LAM said... [Reply to Comment]

wah... saya pin join GA tuh...

already follow u... follow me back !

http://wonderpetzie.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Zizie LAMOkay sure :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Zizie LAMOkay sure :)

Ajeyy Rawk said... [Reply to Comment]

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari senarai peserta GA Kak Nisa Kay .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

Good luck yoww! :D

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Ajeyy RawkOkay thanks and I will :D