I hate people always break her promise

Views
 ( My dad snap it at US )

Yay today post is about people that break her promise .

Bila orang joined contest menang mesti ada prize or hadiah right ?  But I still didn't get anything from them .
Bkn kata aku gila sangat kat hadiah too , just like kita menang contest too kita harus lah dapat apa yang hak kita right ? Penat-penat minta orang like for use and so on or random. com . Then suddenly menang and I still get nothing from them .

Sumpah aku tak suka , if blogger buat contest makesure that you do what that you promise from your contest . If tak boleh bagi hadiah too tak payah buat contest lah buat orang excited saja .

Buat masa sekarang I menang 3 contest and I didn't get anything yet from them --'

Siapa makan cili dia rasa pedas .

10 comments:

FiHa said... [Reply to Comment]

setuju !

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@FiHaHihi :)

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@FiHaHihi :)

BalqisHusna♥ said... [Reply to Comment]

Yes saya stuju sgt . dah dekat sebulan lebih saya tunggu hadiah yg saya menang tu , tak sampai2 jgk kat umah saya . ishhh -.-'

wahida jelani said... [Reply to Comment]

yeah . saye pun same kene macam ni . benci betul .

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@BalqisHusna♥Knpa tak pegi minta saja with onwer contest too ? Or just sound dia sumpah tak suka --'

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@BalqisHusna♥Knpa tak pegi minta saja with onwer contest too ? Or just sound dia sumpah tak suka --'

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@wahida jelaniPegi sound saja org too haha.

Hanis Nizam said... [Reply to Comment]

Saya pernah terkena dulu . Langsung takdapat hadiah tu . Hurmm :(

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@Hanis NizamSumpah tak suka org mcm ni --'