Magic Giveaway by Dina, Hazimah, Sabrina

Views


Syarat-syarat penyertaan :
  • Mesti ade belog. Terbuka kepada lelaki dan perempuan. Terbuka kepada semua orang seperti berwarganegara india,cina,melayu,sabah,sarawak dan lain-lain.
  • Tidak wajib follow blog Dina, Hazimah, Sabrina.Lebih baik follow untuk mengetahui perkembangan GA.
  • Buat satu entri bertajuk 'Magic Giveaway by Dina, Hazimah, Sabrina'. Ikut suka korang nak buat entry panjang or pendek. Letak banner contest. Linkkan terus ke blog Dina (jika korang dari blog Dina) atau Hazimah (jika korang dari blog Hazimah) atau Sabrina (Jika korang dari blog Sabrina) Wajib tag 3 orang bloggers.Pastikan mereka tahu.
  • Kalau dah buat entry copy link entry dan pastekan di ruangan comment Dina (jika korang dari blog Dina) atau Hazimah (jika korang dari blog Hazimah) atau Sabrina (Jika korang dari blog Sabrina).
  • GA akan terbatal jika kurang dari 20 orang join semasa seminggu GA dijalankan.
Dia kata terbuka kepada semua warganegara so saya warganegara berbangsa cina pun bole join lah haha #Gila 


Pray me for so that I can win this contest yay :)

2 comments:

PURPLEVIOLET said... [Reply to Comment]

hye owner blog yg comel..jom terjah tengok kat blog saya jom.

CynthiaShin 欣倪♥ said... [Reply to Comment]

@PURPLEVIOLETEy tak comel pun , okay sure :)