Untitle xD

Views
Hey guy morning,Today my mood is totally sad plus cry.Hmmm I know is my mistake and I really really very sorry bie.Not because this morning you tell me all what that you fell about me,Oh god I pun tak tahu yang rupanya I ni teruk sampai begitu lah.Sorry dear,Dulu I ini layan lelaki banyak and no time for you.Auw sorry lah syg hmm :(

Yesterday,I'm crying like a crying ghost.Keeping non stupid I did take a nice sleep even.I think my mistake for my all morning.And Now I know what is the mistake.And I know is my wrong.Pity you selama ini memdiamkan diri but tak bagi tahu apa-apa pun.

But tonight,You story all it out and I fell is better for you that you keep in at your heart dear.Want to who is that boy?For sure wait a moment okay photo is loading.


Handsome?Oh god please don't try to distuber he,Jangann cuba mengatal dekat sini okay please laH.Take care your own boyfriend please !!!

Untuk rafiq bin ibrahim:Biy,Bby betol betol sorry what that I do for you before this.Biy jangan marah bby dah tahu?If memang sekrang bby buat apa sudah tak sempat but bby nak juga buat.If biy tak suka bagi tahu jew lah ek kat bby.Bby sedar dah kesilapan bby.Satu malam bby tak tidor tahu,sebab dok fikir kesilapan bby.Sorry tahu biy hmm :(