Beauty Contest from Aina Rahman

Views


Terma dan syarat :
  • Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  • Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Disember 2011.
  • Seorang, satu penyertaan sahaja.
  • Pemenang akan terbahagi kepada 2 bahagian :
-Berdasarkan cabutan undian
-Referral terbanyak
  • 6. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2011 dan keputusan adalah muktamad.




Cara-cara penyertaan :
  • Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  • Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  • Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.


Memang best oh hadiah dia because dapat barang makeup yang bernilai Rm100 , hebat tak hebat ?

Boleh lah nanti nak berlajar makeup ni kan ?

Saya pun baru nak berlajar pasal make up and no idea lagi nak beli make up stuff yang mana oh .

So berdoa for me untuk jadi orang yang bertuah itu yay :)

No comments: